https://wasserburg.hu/
Kategóriák  ...
Kosár
A kosár jelenleg üres
Wasserburg - A zuhanybirodalom


Jutalmazd meg magad!


A víz az élethez és az egészséghez nélkülözhetetlen elem, ahogy a Wasserburg márka elengedhetetlen része is.

A Wasserburg zuhanykabinok, zuhanyfalak, zuhanytálcák közel 2 évtizede egyet jelentenek a minőséggel és az innovációval. Termékeink nem csak a zuhanyozás élményét biztosítják, de egyben a fürdőszoba díszei is. Az iparág egyik vezető gyártójaként 500 főt meghaladó szakembergárdával a közel 150.000 m2-es üzemben több, mint 600.000 darab zuhanykabin készül évente. 20 fős  kutatás-fejlesztési részlege minden nap azon dolgozik, hogy a Wasserburg termékek valamennyi vásárlói igény kielégíthessenek.

Termékeinket valamennyi kontinensen nagy megelégedéssel használják emberek milliói. Nagy projektek és a  szállodaipar is előszeretettel épít be Wasserburg zuhanykabinokat a világ minden részén. A márka erőssége, hogy a kész termék gyártásához szükséges alkatrészek - az alumínium profilok, az üvegek és a tartozékok, valamint a csomagolóanyagok is - saját üzemben készülnek.

 A magas minőség garanciája az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer, a TÜV, a CE illetve a BS6206 tanúsítványok. A fentiek összessége teszi lehetővé a hazánkban ritkaság számba menő 5 év garanciát.

Wasserburg - A zuhanybirodalom